Waahto Brewery

Me uskomme pintahiivaolut maailmaan ja siihen, että rehdillä savolaisella huumorilla, käsityöllä ja ammattitaidolla saadaan tuotettua ainutlaatuisen hienoja suodattamattomia ja pastöroimattomia oluita.
Tervetuloa matkaan mukaan!

Tuotteitamme pääset maistamaan seuraavissa ravitsemusliikkeissä: Bistro Waahto, Happytime Baari, Ravintola Valo, Ravintola Huvila, Public House Selvä Pyy (Äkäslompolo), Ravintola Huttuhippu (Pyhä), Ravintola Vaisko (Luosto), Kultainen Apina (Tampere), Old Cock (Lappeenranta), Passio (Helsinki), Bruuveri (Helsinki),  Ravintola Ruukinranta (Oravi)

Savonlinnassa on pitkä historian perintö oluen valmistuksessa. Luonnollisesti tukevat juuret kiertyvät Olavinlinnan perustuksiin yli 500 vuoden taakse. Waahto Brewery jatkaa ylpeänä tätä monisatavuotisesta perinnettä Panimoravintola Huvilan tiloissa.

Panimohistorian musta hetki koitui vuonna 1973, jolloin Savonlinnan Oluttehdas sulkeutui ja kuivaa kautta elettiin aina vuoteen 2002 asti, jolloin Panimoravintola Huvila avautui. Panimon ideologia on pohjautunut pintahiivaolutmaailmaan lähinnä brittien innoittamana, mutta hanasta löytyy myös sävyjä Belgiasta, Saksasta ja uutuutena myös Amerikan ihmemaasta. Oluet tehdään käsityönä ja tarjoillaan suodattomana ja pastöroimattomina suoraan hanasta.

Waahto Brewery
Puistokatu 4
57100 Savonlinna

www.waahtobrewery.fi
www.facebook.com/waahtobrewery

Syksyn, talven ja kevään 2016-2017 Waahto Breweryn panimokierros, voimassa 1.9.2016-31.5.2017:

-  Panimon ja tuotantotilojen esittely
-  Oluen valmistuksen vaiheet
-  Humalan ja maltaiden aistinvarainen arviointi
-  Kaksi maisteluannosta olutta (Waahdossa tai Happytime baarissa)
-  Kesto n.1,5h
-  Max 10 hlöä per ryhmä

Hinta:  24e/hlö, minimi laskutus 96e

Panimokierroksiin on mahdollista yhdistää päivällinen/illallinen Bistro Waahdossa tai Happytime baarissa

Kysy lisää, pyydä tarjous!

Savon Mafia Oy, Waahto Brewery
laura@savonmafia.fi, puh. 050 541 3688
www.facebook.com/waahtobrewery